Mineralen - Natuurlijke Voedingssupplementen Calivita - Ac-Zymes, Noni, Paraprotex

Zoeken
PRODUCTEN
KOOP ONLINE
PARTNER
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Mineralen

Minerals
Mineralen

Calcium Magnesium Plus

100 capsules

Calcium Magnesium Plus is een formule die de gezonde werking van de botten ondersteunt. Het bevat calcium en magnesium, en omwille van een beter gebruik, hebben we aangevuld met vitamine D3 en K2.

Toevoegen

Iron Plus

100 tabletten

IJzer is een mineraal dat behoort tot de zogenaamde "sporenelementen", welke stoffen die het lichaam nodig, maar slechts in zeer kleine hoeveelheden. Allereerst ijzer is verantwoordelijk voor zuurstoftransport door het lichaam, maar het dient andere doeleinden. Iron Plus voorziet het in een complex, up-to-date formule.

Toevoegen

MagneZi B6

90 tabletten

Woont u een hectische-druk leven, met veel stress, aanzienlijke mentale en / of fysieke belasting? Dan is de formule MagneZi B6 is speciaal voor jou! De actieve bestanddelen de goede werking van de nervositeit en spierstelsel bovendien zij nodig zijn voor de stofwisseling en energie productieprocessen. Gezondheid, energie en een enorme werkcapaciteit.

Toevoegen

Mega Zinc

100 tabletten

Zink is een van de meest belangrijke sporenelementen; deelneemt aan de werking van verschillende enzymen. Het kan worden gevonden in elk van onze cellen, maar ons lichaam niet op te slaan en een tekort zou kunnen optreden. We moeten zink voortdurend en in sommige gevallen - mensen die wonen in een gebied waar de lucht vervuild is, of bij gebrek aan een evenwichtige, gemengde voeding - het is de moeite waard om te vullen in de vorm van een moderne formule.

Toevoegen

Power Mins

100 tabletten

Naast de reeds bekende betekenis van vitaminen, minerale adequate toevoer van ons lichaam is belangrijk. Power Mins is een speciale formule gemaakt van speciale mineralen. De ingrediënten bijdragen aan de goede mineralenvoorziening van ons lichaam.

Toevoegen

Pro Selenium

60 tabletten

Het is bekend dat selenium is een sporenelement krachtige antioxiderende werking, die het lichaam in de bescherming tegen vrije radicalen ondersteunt. Het is echter minder bekend dat - naast al deze effecten - het een belangrijke rol in de gezonde werking van het immuunsysteem speelt. Het helpt ook te handhaven normale productie van jodium, het ondersteunen van schildklierhormonen.

Toevoegen

Strong Bones

100 capsules

Strong Bones is een complexe formule die calcium en magnesium, die belangrijke bouwstenen in onze botten zijn. Suppletie van calcium en magnesium kan helpen handhaven normale structuur van de botten en tanden en hebben vele andere voordelen.

Toevoegen
 
Calivita Shop - Calivita Supplements - Ac-Zymes, Cholestone, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu