Elektronica - Natuurlijke Voedingssupplementen Calivita - Ac-Zymes, Noni, Paraprotex

Zoeken
PRODUCTEN
KOOP ONLINE
PARTNER
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Elektronica

Electronics
Elektronica

AQUARION Water ionisator en Filter

Het apparaat Aquarion is een high-powered water filteren apparaat, die produceert geïoniseerd, zuurstofrijke, heavy metal en toxine gratis water. De zuurgraad kan worden ingesteld op individuele basis. Het kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Geïoniseerd basisch water is een antioxidant en vanwege zijn alkalizing effect kan een aantal voordelen voor ons lichaam aan te bieden. Zuur water is uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Toevoegen

BIOHARMONEX 3 (Wellness-apparaat)

BioHarmonex® is een bio-resonantie apparaat, speciaal ontwikkeld voor gebruik thuis, die een zeer lage intensiteit, pulserend elektromagnetisch veld uitzendt. De moderne, esthetische ogende, derde generatie apparaat, gemakkelijk bruikbaar door iedereen, functies vijfentwintig verschillende programma's op basis van uw persoonlijke wensen in te stellen.

Toevoegen
GoldMax

GoldMax

magnetische ontkalker

Toevoegen

E-Protect Home

1x E-Protect Disc, 1x E-Protect Card en 2x E-Protect Stickers

Gebruik tenminste één Disc op elke plek waar je bent omringd door EMF.

Toevoegen

E-Protect Personal

1x E-Protect Card, 2 x E-Protect Stickers

De E-Protect Card werkt het beste wanneer gehouden in de buurt van het lichaam.

Toevoegen

E-Protect Sticker

De E-Protect Sticker moet direct op uw elektronisch apparaat worden toegepast. Op de achterkant van de telefoon, op uw laptop, monitor, magnetron, dashboard van uw auto, etc . Zorg ervoor dat u een toepassing op elk apparaat dat u gebruikt.

Toevoegen
 
Calivita Shop - Calivita Supplements - Ac-Zymes, Cholestone, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu