Formules ondersteuning van het immuunsysteem - Natuurlijke Voedingssupplementen Calivita - Ac-Zymes, Noni, Paraprotex

Zoeken
PRODUCTEN
KOOP ONLINE
PARTNER
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Formules ondersteuning van het immuunsysteem

Formulas supporting the immune system
Formules ondersteuning van het immuunsysteem

Bee Power

50 capsules

Als u in natuurlijke oplossingen geloven, royal jelly extract is voor jou. Bijen voeden de bijenkoningin met deze voedingsstof concentraat. Deze stof stelt haar in staat om te leven zo lang als 3-4 jaar, terwijl de levensduur van de werknemers is slechts 4-6 weken. De consumptie van koninginnegelei concentraat is gunstig voor de mens ook.

Toevoegen

Immunaid

180 capsules

Het immuunsysteem: de weerstand en de kracht van ons lichaam moet voortdurend worden ondersteund; alleen tijdens nood! Claw Cat's in De werkzame stoffen van ImmunAid kan de normale werking van ons immuunsysteem, waardoor het behoud van onze weerstand.

Toevoegen

SambuRex

240 ml

SambuRex is een formule die hoofdzakelijk is gericht op de bescherming van het immuunsysteem; de belangrijkste ingrediënten zijn vlierbessen en Echinacea die al lang gebruikt in de volksgeneeskunde en Astragalus die wordt toegepast bij voorkeur in de oosterse geneeskunde. Door zijn vloeibare vorm, kan deze speciale kruidenmengsel voldoende zelfs voor degenen die om een of andere reden niet graag tabletten en capsules formules.

Toevoegen

SambuRex Pack

4x 240 ml
Buy 3, get 4

Toevoegen

VirAgo

90 tabletten

Basis van de samenstelling, effectief bij de gezonde werking van ons immuunsysteem. Wij raden het voor degenen die wensen om een meer complexe verdediging, of vaak geconfronteerd met situaties waarin ons lichaam hulp nodig heeft.

Toevoegen
 
Calivita Shop - Calivita Supplements - Ac-Zymes, Cholestone, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu