Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Ga naar de inhoud

Formules ondersteuning van het immuunsysteem

Formules die het immuunsysteem ondersteunen
50 capsules

Als u in natuurlijke oplossingen geloven, royal jelly extract is voor jou. Bijen voeden de bijenkoningin met deze voedingsstof concentraat. Deze stof stelt haar in staat om te leven zo lang als 3-4 jaar, terwijl de levensduur van de werknemers is slechts 4-6 weken. De consumptie van koninginnegelei concentraat is gunstig voor de mens ook.
180 capsules

Het immuunsysteem: de weerstand en de kracht van ons lichaam moet voortdurend worden ondersteund; alleen tijdens nood! Claw Cat's in De werkzame stoffen van ImmunAid kan de normale werking van ons immuunsysteem, waardoor het behoud van onze weerstand.
30 capsules

food supplement
240 ml

SambuRex is een formule die hoofdzakelijk is gericht op de bescherming van het immuunsysteem; de belangrijkste ingrediënten zijn vlierbessen en Echinacea die al lang gebruikt in de volksgeneeskunde en Astragalus die wordt toegepast bij voorkeur in de oosterse geneeskunde. Door zijn vloeibare vorm, kan deze speciale kruidenmengsel voldoende zelfs voor degenen die om een of andere reden niet graag tabletten en capsules formules.
4x 240 ml

Koop 3, krijg 4
90 tabletten

Basis van de samenstelling, effectief bij de gezonde werking van ons immuunsysteem. Wij raden het voor degenen die wensen om een meer complexe verdediging, of vaak geconfronteerd met situaties waarin ons lichaam hulp nodig heeft.
Calivita Partner logo
cGMP Certified logo
FDA logo
USDA ORGANIC logo
Organic logo
Terug naar de inhoud