Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Ga naar de inhoud

Antioxidanten

Antioxidanten
60 softgelcapsulesChewable CoQ10 is een smakelijke, kauwbare capsule met een natuurlijke sinaasappelsmaak. Elke tablet bevat 60 mg co-enzym Q10.
100 capsules

Cacaoboon extract met Goji extract. Cocoa beancontains belangrijke flavonoïden zoals theobromine. Ook bevat magnesium en kalium.
30 sublinguale tabletten

CoQ10 Lozenges is een onder de tong tablet met CoQ10, met een natuurlijke citroensmaak, die sneller en milder absorptie vergemakkelijkt als de actieve ingrediënten voorkomen dat de spijsvertering en het bereik van de cellen door het direct invoeren van de bloedsomloop.
60 capsules

Lutein Plus is een complex antioxidant formule we hebben ontwikkeld om de gezondheid van de ogen te ondersteunen. Het kan een effectieve hulp voor iedereen wiens ogen worden blootgesteld aan verhoogde spanning zijn; bijvoorbeeld die werken met computers of in kunstlicht.
60 capsules

Mega CoQ10 Plus, een hoge dosis CoQ10 voorbereiding, maakte compleet met de antioxidant trio van beta-caroteen - vitamine E - selenium.
90 tabletten

Mega qProtect is een hoogwaardige formule speciaal ontwikkeld voor het verhogen van antioxidant bescherming. De belangrijkste ingrediënten van de formule zijn verschillende plantenextracten (Ginkgo biloba, groene thee en bosbessen) die bekend staan om hun antioxiderende eigenschappen en vele andere vitaminen en sporenelementen, onze gezondheid.
90 tabletten

Het hoofdbestanddeel van de formule Ginkgo biloba, die de oudste boom in de geschiedenis van de aarde. Het is bekend dat naast zijn antioxiderende eigenschappen, is gunstig de functie van het lichaam op vele andere manieren beïnvloedt. De formule bevat nuttige vitaminen en sporenelementen ook.
60 capsules

Veel mensen hebben gehoord over de gezondheid ondersteunende effecten van rode wijn. Resveratrol PLUS is een premium kwaliteit antioxidant formule, die de moeite waard eigenschappen van de polyfenolen van rode wijn gecondenseerd in een capsule bevat. De andere actieve ingrediënten werken in synergie om zijn cel protectie tegen te vullen.
90 capsules

Geef je cellen met de nodige energie bron en je zal tevreden zijn met het resultaat! Q10 is een stof die onmisbaar is voor de energievoorziening van onze cellen. Als onze cellen krijgen hun rechten, ze energie het hele lichaam. Het resultaat? Werkvermogen, energie en behendigheid overtreffen zelfs de jongeren.
30 capsules

Super Mega CoQ10 is een extra hoge dosis CoQ10 voorbereiding met toegevoegde antioxidanten. In een hogere dosis, kan de vele gunstige effecten van Q10 meer uitgesproken zijn en je kunt gemakkelijk een bijdrage leveren aan het verbeteren van uw kwaliteit van leven door het nemen van slechts een capsule.
Calivita Partner logo
cGMP Certified logo
FDA logo
USDA ORGANIC logo
Organic logo
Terug naar de inhoud