Antioxidanten - Natuurlijke Voedingssupplementen Calivita - Ac-Zymes, Noni, Paraprotex

Zoeken
PRODUCTEN
KOOP ONLINE
PARTNER
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Antioxidanten

Antioxidants
Antioxidanten

Cocoa Bean Extract+

100 capsules

Cacaoboon extract met Goji extract. Cocoa beancontains belangrijke flavonoïden zoals theobromine. Ook bevat magnesium en kalium.

Toevoegen

CoQ10 Lozenges 30 sublinguale tabletten

CoQ10 Lozenges is een onder de tong tablet met CoQ10, met een natuurlijke citroensmaak, die sneller en milder absorptie vergemakkelijkt als de actieve ingrediënten voorkomen dat de spijsvertering en het bereik van de cellen door het direct invoeren van de bloedsomloop.

Toevoegen

Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips 240 ml

Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips is niet alleen een van de vele nieuwe vormen van vitamine C formules, maar een complex antioxidant formule, waarvan de actieve ingrediënten uitstekend bijdragen aan het behoud van onze gezondheid en handhaven onze algemene welzijn. Als gevolg van de vloeibare vorm kan het ideaal voor degenen ook die niet graag tablet en capsule vormen zijn.

Toevoegen

Lutein Plus

60 capsules

Lutein Plus is een complex antioxidant formule we hebben ontwikkeld om de gezondheid van de ogen te ondersteunen. Het kan een effectieve hulp voor iedereen wiens ogen worden blootgesteld aan verhoogde spanning zijn; bijvoorbeeld die werken met computers of in kunstlicht.

Toevoegen

Mega CoQ10 Plus 60 capsules

Mega CoQ10 Plus, een hoge dosis CoQ10 voorbereiding, maakte compleet met de antioxidant trio van beta-caroteen - vitamine E - selenium.

Toevoegen

Mega qProtect

90 tabletten

Mega qProtect is een hoogwaardige formule speciaal ontwikkeld voor het verhogen van antioxidant bescherming. De belangrijkste ingrediënten van de formule zijn verschillende plantenextracten (Ginkgo biloba, groene thee en bosbessen) die bekend staan om hun antioxiderende eigenschappen en vele andere vitaminen en sporenelementen, onze gezondheid.

Toevoegen

qProtect

90 tabletten

Het hoofdbestanddeel van de formule Ginkgo biloba, die de oudste boom in de geschiedenis van de aarde. Het is bekend dat naast zijn antioxiderende eigenschappen, is gunstig de functie van het lichaam op vele andere manieren beïnvloedt. De formule bevat nuttige vitaminen en sporenelementen ook.

Toevoegen

Resveratrol PLUS

60 capsules

Veel mensen hebben gehoord over de gezondheid ondersteunende effecten van rode wijn. Resveratrol PLUS is een premium kwaliteit antioxidant formule, die de moeite waard eigenschappen van de polyfenolen van rode wijn gecondenseerd in een capsule bevat. De andere actieve ingrediënten werken in synergie om zijn cel protectie tegen te vullen.

Toevoegen

Smokerade

90 tabletten

Smokerade is een uitstekende antioxidant formule, die ons lichaam in de strijd tegen de cel vernietigende effecten van oxidatieve processen als gevolg van het roken ondersteunt. Vanwege de gunstige effecten van de complexe ingrediënten eveneens aanbevolen voor actieve en passieve smokersl. Vanwege de buitengewone antioxiderende werking, kan het gebruikt worden door rokers ook.

Toevoegen

Super Coenzyme Q10 Plus

90 capsules

Geef je cellen met de nodige energie bron en je zal tevreden zijn met het resultaat! Q10 is een stof die onmisbaar is voor de energievoorziening van onze cellen. Als onze cellen krijgen hun rechten, ze energie het hele lichaam. Het resultaat? Werkvermogen, energie en behendigheid overtreffen zelfs de jongeren.

Toevoegen

Super Mega CoQ10 30 capsules

Super Mega CoQ10 is een extra hoge dosis CoQ10 voorbereiding met toegevoegde antioxidanten. In een hogere dosis, kan de vele gunstige effecten van Q10 meer uitgesproken zijn en je kunt gemakkelijk een bijdrage leveren aan het verbeteren van uw kwaliteit van leven door het nemen van slechts een capsule.

Toevoegen

Xantho PLUS

90 capsules

Xantho PLUS is een moderne, complexe formule. We hebben de werkzame bestanddelen van planten die buitengewoon rijk aan antioxidanten, voor de beste bescherming van cellen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen geëxtraheerd.

Toevoegen
 
Calivita Shop - Calivita Supplements - Ac-Zymes, Cholestone, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu