tło strony
Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Zenthonic
Organic Noni
Organic Acai
Liquid Chlorophyll
OrganiCare
Ga naar de inhoud
Ćwiczenia
REKLAMA

Over Calivita Club

Over de Calivita Club

Calivita Club is een club van mensen wier gezondheid voor zichzelf en hun familie is een topprioriteit. De moderne wereld brengt veel beschaving dreigt bijna op hetzelfde moment maakt ons tot een snelle levensstijl. Is niet bevorderlijk voor onze gezondheid en welzijn. Het verzorgen van uw gezondheid Calivita heeft supplementen alleen op basis van natuurlijke ingrediënten gemaakt. Ze helpen om zich te ontdoen van de vele ziekten en ongemak teistert onze gezondheid. Deelnemen aan de Calivita club U kunt deze supplementen te kopen tegen een lagere prijs club, ongeveer 30% goedkoper. De Calivita bedrijf maakt het mogelijk voor clubleden, omdat het overtuigd is van de uitstekende kwaliteit van de producten. Dit wordt bevestigd door honderdduizenden clubbers uit heel Europa. Daarom Calivita club is niets anders dan een programma gemaakt door een bedrijf dat tevreden klanten bevordert. Klanten die verlost van hun gezondheidsproblemen, willen om fit te blijven en willen andere mensen te helpen in hun gezondheidsproblemen.

Als clublid naast financiële bonussen, krijg je andere voordelen. Voordat je leest over de voordelen, moet u weten van één heel belangrijk ding.

Als clublid heb je geen verantwoordelijkheden. U bent niet verplicht om regelmatig of het kopen van bepaalde producten te kopen. Je koopt wat je wilt, wanneer je wilt en in zulke hoeveelheden als je wilt!


Voordelen van het in de club:- De mogelijkheid om te kopen tegen een club prijs rechtstreeks uit Calivita


- Inkoop meer je krijgt extra kortingen en aankoop zelfs goedkoper

- Tevreden zijn met het product kunt u het aan uw vrienden en familie. Dit zal uw korting nog meer te verhogen en soms kan omslaan in een bedrijf en extra inkomsten.

- Calivita bedrijf organiseert vaak zakelijke evenementen, alsmede overleg met artsen en gezondheid gerelateerde lezingen. U kunt deelnemen aan het uitbreiden van uw kennis over uw eigen gezondheid

- U zult ook de nieuwsbrief van het bedrijf publicaties CaliNews en Health & Nutrition te ontvangen - met informatie over gezond leven en hoe om te gaan met klachten.

Hoe kan ik de club aan te sluiten?

Toetreden tot de club alleen maar om een bestelling te plaatsen voor een minimum bedrag in de club prijzen in een van de Calivita distributeur. De bestelling wordt naar de Calivita bedrijf worden gestuurd. Na het plaatsen van een bestelling, direct vanaf de Calivita bedrijf vindt u bestelde producten en starter pack bevat ontvangen:
- Volledig geïllustreerde catalogus waarin alle producten
- Een DVD met informatie over het bedrijf, evenals georganiseerde evenementen
- Boek "New Quality of Life 'laat zien hoe om minder te betalen voor producten of om uw eigen winstgevende business basis te creëren


Om uitgegroeid tot een Calivita clublid plaats uw bestelling en genieten van alle voordelen van het zijn in de club!

Terug naar de inhoud